Køb Vitaros online i Danmark: hurtig levering

Vitaros creme er en behandling for erektil dysfunktion, der administreres direkte i urinrøret (åbningen i spidsen af penis). Vitaros begynder at virke mellem 5 og 30 minutter efter påføring og kan give en erektion, der kan vare op til 1-2 timer efter indgivelse.

Cremen påføres direkte på urinrøret ved spidsen af penis. Når det absorberes, øger det blodgennemstrømningen til penis, hvilket letter erektionen.

Andre faktorer kan hjælpe dig med at få en erektion:

 • Få en god nats søvn.
 • Øv dig i forspil med din partner før sex.
 • Bækkenbundsøvelser – sammentrækker de muskler, du normalt bruger til at stoppe vandladningen midt i vandløbet.
 • Prøv seksuelle stillinger, der fremmer blodgennemstrømningen til penis, i stedet for at begrænse den.
 • Undgå stressende situationer før sex. Hvis du er regelmæssigt stresset, bør du tale med din læge.
 • Undgå alkohol & alkohol kan gøre det svært at få en erektion.

Du kan købe Vitaros creme online i Danmark fra vores partnerapoteker. Du skal blot udfylde vores online spørgeskema, og en af vores kvalificerede læger vil afgøre, om du er egnet til behandlingen. Hvis behandlingen vurderes egnet, udstedes der en recept, som apoteket skal udfylde.

Hvad er erektil dysfunktion?

Det er helt normalt at opleve erektil dysfunktion fra tid til anden, hvad enten det skyldes periodisk stress eller træthed. Men for nogle mænd, erektil dysfunktion kan være hyppig og belastende.

Ud fra et medicinsk perspektiv opstår erektil dysfunktion, der kræver behandling, når en mand har vedvarende problemer med at opretholde eller opnå en erektion, der er tilstrækkelig til at have samleje. Denne tilstand kan skyldes psykologiske eller fysiske forhold samt medicin, der anvendes til behandling af andre sygdomme.

Vitaros

Den biologiske proces for at opnå en erektion involverer en kompleks vej. Erektion kan udløses af nervesignaler fra kønsorganerne ved fysisk kontakt (seksuel ophidselse) eller af nervesignaler i hjernen fra spændende billeder.

Disse nervesignaler udløser en afslapning af det svampede væv i penis, kaldet corpora cavernosa, og de omkringliggende blodkar. Blodet strømmer fra andre dele af kroppen til penis. Hjernehinden fyldes med blod og udvider sig. Venerne, som fører blodet tilbage til hjertet, trækker sig sammen for midlertidigt at forhindre blodet i at løbe ud af penis. Som følge heraf bliver penis erigeret.

Visse tilstande, såsom hjerte-kar-sygdomme, depression eller fysiske skader eller deformationer af penis, kan forhindre erektion. I nogle tilfælde kan erektil dysfunktion være et tegn på en underliggende tilstand som f.eks. hjertesygdom, lavt blodtryk, lavt testosteronniveau eller psykologiske problemer som stress, angst eller depression.

Det er vigtigt at have en ærlig diskussion med din læge, hvis du kæmper med erektil dysfunktion. Han eller hun vil være i stand til at drøfte passende behandlingsmuligheder med dig, herunder Vitaros-creme.

Hvis din læge finder det hensigtsmæssigt, kan du købe Vitaros creme online i Danmark uden recept efter en kort online lægekonsultation.

Hvordan virker Vitaros creme?

Den aktive ingrediens i Vitaros-creme er et prostaglandin kaldet alprostadil.

Prostaglandiner spiller flere roller i menneskekroppen, bl.a. som reaktion på skader eller infektioner, og frigives fra forskellige væv og organer. Når dette kemikalie frigives, får det blodkarrene til at udvide sig, hvilket øger blodgennemstrømningen til det område, hvor prostaglandinerne er placeret.

Prostaglandins vasodilaterende egenskaber er nøglen til dets anvendelse til behandling af erektil dysfunktion. Når de påføres urinrøret i spidsen af penis, udløser prostaglandinerne en udvidelse af blodkarrene i penis, hvilket øger blodgennemstrømningen til penisens svulst og forårsager en erektion.

Hvordan man bruger Vitaros creme?

Det er vigtigt at forstå, hvordan du bruger Vitaros creme, før du køber det online i Danmark. Du kan finde instruktioner om, hvordan du bruger den, herunder nyttige diagrammer, i den indlægsseddel, der følger med din behandling.

Vitaros

 • Vitaros creme påføres direkte på urinrøret i penis ved hjælp af en applikator kaldet en AccuDose-beholder.
 • Brug altid Vitaros Cream som foreskrevet af din læge. Du må ikke ændre doseringen uden først at rådføre dig med din læge.
 • Vask altid dine hænder før og efter brug af cremen.
 • Sørg for, at din blære er tom, før du påfører cremen. Hvis du tisser umiddelbart efter påføringen, kan det medføre, at cremen bliver udstødt, før den har nået at blive absorberet.
 • Tag AccuDose-beholderen ud af posen ved at rive forseglingen på posen over. Du skal beholde posen for at bortskaffe den brugte AccuDose-beholder.
 • Rul AccuDose-beholderen mellem hænderne for at bringe behandlingen op til stuetemperatur.
 • Drej stemplet et par gange for at sikre, at det bevæger sig jævnt i cylinderen, og fjern hætten fra AccuDose-beholderen.
 • Mens du holder penis i en oprejst position, skal du forsigtigt klemme på spidsen af penis for at udvide åbningen ved spidsen. Bemærk:
 • Hvis du er uomskåret, skal du trække forhuden tilbage og holde den på plads, før du udvider urinrørsåbningen.
 • Hold AccuDose-beholderen lodret over urinrørsåbningen, men sæt den ikke ind i penis. Tryk langsomt men sikkert på stemplet for at skubbe cremen ud af beholderen og ind i urinrøret. Det er vigtigt, at cremen kommer ned i urinrørsåbningen, for at den kan virke.
 • Fortsæt med at holde din penis i en oprejst position i ca. 30 sekunder. Eventuel creme øverst i urinrørsåbningen skal skubbes forsigtigt ind med fingeren. Brug ikke en anden AccuDose-beholder til at kompensere for creme, der ikke er kommet ind i urinrøret.
 • Sæt hætten på AccuDose-beholderen igen, og smid den i den åbne foliepose.
 • Vask dine hænder med vand og sæbe efter påføring af cremen.

Hvis din partner er gravid, kan være gravid eller ammer, skal du sørge for at bruge kondom. Alprostadil i Vitaros creme kan påvirke barnet under udvikling eller gå over i modermælken.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer at bruge Vitaros creme, når jeg skal?

Vitaros creme anvendes, når du har brug for det. Hvis du glemmer at bruge den, skal du påføre cremen, så snart du husker det.

Brug ikke mere Vitaros creme for at kompensere for en glemt dosis.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ved et uheld bruger mere Vitaros-creme, end jeg burde?

Hvis du bruger mere Vitaros-creme end anbefalet, kan det medføre et fald i blodtrykket, besvimelse, svimmelhed, vedvarende smerter i penis eller priapisme – en vedvarende, smertefuld erektion, der varer mere end 4 timer.

Hvis du lider af priapisme (en vedvarende og smertefuld erektion, der varer mere end 4 timer), skal du straks søge lægehjælp. Gå direkte til den nærmeste skadestue. Glem ikke at tage emballagen og resten af medicinen med dig, så lægerne ved præcis, hvad du har taget.

Ofte stillede spørgsmål om Vitaros

Må jeg drikke alkohol, mens jeg bruger Vitaros creme?

Selv om alkohol sandsynligvis ikke har nogen direkte interaktion med Vitaros Cream, kan det reducere kvaliteten af din erektion. Derfor bør du undgå eller begrænse dit alkoholindtag.

Vil Vitaros Cream påvirke min evne til at køre bil eller betjene maskiner?

Vitaros creme kan forårsage svimmelhed eller besvimelse. Du må ikke køre bil eller betjene maskiner i 1 til 2 timer efter indtagelse af cremen.

Kan jeg bruge Vitaros creme sammen med andre behandlinger for erektil dysfunktion som f.eks. Viagra?

Du bør ikke købe Vitaros creme uden recept i Danmark sammen med andre behandlinger mod erektil dysfunktion. Hvis du bruger en anden behandling mod erektil dysfunktion, skal du tale med din læge, før du skifter til en anden behandling.

Vil Vitaros creme have en virkning på min partner?

Vitaros creme kan forårsage let svie, kløe eller vaginitis. For at undgå disse bivirkninger skal du bruge kondom for at forhindre din partner i at komme i kontakt med cremen.

Påvirker Vitaros creme kondomer?

Vitaros påvirker ikke kondomer.

Det anbefales, at du bruger kondom under vaginal, oral og analsex for at forhindre, at din partner kommer i kontakt med Vitaros creme.

Kan jeg købe Vitaros creme i håndkøb i Danmark?

Nej, Vitaros creme er ikke tilgængelig i håndkøb. Du kan kun få Vitaros creme på recept.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *