Køb Xenical online. Uden recept i Danmark

Hvad er Xenical orlistat kapsler?

Xenical kapsler er en vægttabsbehandling, der indeholder 120 mg af den aktive ingrediens orlistat i hver kapsel. De virker ved at reducere den mængde fedt, som din krop absorberer fra din kost, og supplerer en fedtfattig kost for at hjælpe dig med at tabe dig. Den er ideel til personer med et BMI på 30 eller derover, som har brug for lidt hjælp til at nå deres mål for vægttab sammen med sunde livsstilsændringer.

Hvad er den sædvanlige dosis af Xenical 120mg?

Den sædvanlige dosis af Xenical 120mg er en kapsel tre gange om dagen med hvert hovedmåltid. Du skal dog altid følge din læges anvisninger nøje, så hvis du er usikker, skal du spørge din læge til råds. Du skal sluge hver kapsel med en slurk vand.

Hvor lang tid tager det, før behandlingen virker?

Xenical går straks i gang med at reducere mængden af fedt, der absorberes fra din kost. Dette betyder dog ikke, at du vil se resultater af vægttab med det samme. Vægttab er altid en langsom proces, og selv om denne behandling kan hjælpe dig, afhænger det i sidste ende af, hvad du spiser og hvor meget du træner, hvor hurtigt du taber kiloene.

Kan jeg tage dette produkt, hvis jeg er gravid eller ammer?

Du bør ikke købe Xenical uden recept i Danmark, mens du er gravid eller ammer. Det vides ikke i øjeblikket, om denne medicin går over i modermælken, og det kan være skadeligt for dit barn, så det er bedst at undgå det helt og holdent på nuværende tidspunkt. Hvis du er bekymret for vægtøgning under eller efter din graviditet, tale med din læge, apoteker eller sygeplejerske. De kan anbefale livsstilsændringer, der kan hjælpe, eller foreslå yderligere undersøgelser, hvis det er nødvendigt.

Xenical

Kan jeg tage denne slankemiddel samtidig med min sædvanlige medicin?

Hvis du tager anden medicin, herunder urtemedicin og håndkøbsmedicin, skal du drøfte dette med din læge ved dit første besøg. Dette gælder især, hvis du allerede tager en af følgende lægemidler:

 • Antikoagulanter, også kaldet blodfortyndende midler, som f.eks. warfarin.
 • Ciclosporin, der anvendes til behandling af autoimmune og inflammatoriske sygdomme, f.eks. arthritis og lupus.
 • Jodsalte eller levothyroxin, der anvendes i tilfælde af skjoldbruskkirtelinsufficiens (hypothyroidisme).
 • Amiodaron, der anvendes til hjerterytmeproblemer.
 • Lægemidler til behandling af HIV
 • medicin, der anvendes til behandling af depression, psykiatriske lidelser eller angst
 • Lægemidler til behandling af epilepsi
 • Acarbose, som er et antidiabetisk lægemiddel.
Vil dette lægemiddel påvirke min prævention?

Køb af Xenical online i Danmark påvirker normalt ikke prævention, men nogle af dets potentielle bivirkninger kan påvirke orale præventionsmidler såsom minipiller eller den kombinerede p-pille. Hvis du tager oral prævention, bør du overveje at bruge en anden præventionsmetode, f.eks. kondomer, i starten af din behandling. En af de mulige bivirkninger af orlistat er diarré.

Hvis du oplever alvorlig diarré, kan det betyde, at din p-pille ikke bliver optaget ordentligt af din krop. Hvis dette sker, er du ikke effektivt beskyttet mod graviditet, så du skal bruge en anden præventionsmetode. Hvis du får alvorlig diarré efter at have taget denne medicin, skal du tale med din læge eller apoteker så hurtigt som muligt, da denne behandling muligvis ikke er egnet til dig.

Hvornår bør dette produkt ikke anvendes?

Xenical er ikke egnet til børn. Du må ikke bruge dette produkt, hvis du er allergisk over for orlistat eller nogen af de andre ingredienser, der er anført i denne medicin. Du bør ikke tage denne medicin, hvis du har :

Xenical

 • Kronisk malabsorptionssyndrom, hvilket betyder, at du ikke kan optage nok næringsstoffer fra din kost.
 • Kolestase, som er en leverlidelse.
 • Et BMI på under 30 (28, hvis du har et vægtproblem).

Fortæl din læge ved den første konsultation, hvis du har :

 • Nyreproblemer
 • epilepsi
 • Diabetes

Har orlistat bivirkninger?

Som alle lægemidler kan orlistat i Xenical forårsage bivirkninger, men det er ikke alle, der oplever dem. De fleste af disse bivirkninger skyldes den måde, som denne behandling påvirker dit fordøjelsessystem, og du vil ofte opleve, at de er milde og forsvinder, efterhånden som behandlingen fortsætter. Du kan også opleve bivirkninger efter at have spist et fedtholdigt måltid. De mest almindelige bivirkninger af dette produkt er

 • Hovedpine
 • Mavesmerter eller ubehag i maven
 • En akut eller øget trang til at skide
 • Opkastning (også kaldet flatulens) med udflåd
 • Olieholdig udledning
 • Fedtet eller fedtet kakao
 • flydende eller flydende kakao
 • Lavt blodsukker, især hos patienter med type 2-diabetes.
 • Smerter eller ubehag i endetarmen (i anus)
 • Blød bæ
 • Ufrivillig udskillelse af afføring eller tab af kontrol over afføringen (fækal inkontinens)
 • Oppustethed
 • Tand- eller tandkødssygdomme
 • Ændringer eller uregelmæssigheder i din menstruationscyklus (menstruation)
 • Træthed

Du kan finde en komplet liste over mulige bivirkninger i den indlægsseddel, der fulgte med din medicin. Hvis du oplever disse eller andre bivirkninger, mens du tager dette produkt, skal du tale med din læge eller apoteker. Hvis nogen af bivirkningerne er særligt alvorlige (f.eks. en alvorlig allergisk reaktion), skal du stoppe med at bruge det og søge øjeblikkelig lægehjælp.

Kan Xenical gøre mig forstoppet?

Forstoppelse er ikke en af bivirkningerne af Xenical, selv om fordøjelsesproblemer er almindelige, når man tager denne medicin. Dette betyder ikke, at Xenical ikke vil forårsage forstoppelse, da alle reagerer på medicinen på lidt forskellige måder, men det er usandsynligt, at det vil ske for dig. Hvis du oplever forstoppelse efter indtagelse af denne medicin, anbefaler vi, at du spørger din læge eller apoteker til råds. De vil kunne vurdere, om denne medicin til vægttab er bedst for dig, og hjælpe dig med at træffe en beslutning om at fortsætte din behandling.

Skal jeg tage denne medicin på et bestemt tidspunkt?

Du bør tage hver kapsel umiddelbart før eller sammen med et måltid. Hvis du glemmer at tage din medicin, kan du tage den op til en time efter, at du har spist færdig. Denne medicin virker kun, hvis der er fedt i din kost, så hvis din kost ikke indeholder fedt, eller hvis du springer et måltid over, du bør ikke tage en kapsel. Vi anbefaler dog, at du fordeler dit daglige fedtindtag jævnt over dine tre daglige måltider.

Hvordan kan orlistat hjælpe mig med at tabe mig?

Hver kapsel af Xenical indeholder 120 mg orlistat, et vægttabsmedicin, der virker ved at blokere fedt. Når du spiser et måltid, forhindrer orlistat en tredjedel af fedtet i din mad i at blive nedbrudt af dit fordøjelsessystem. Det ufordøjede fedt kan ikke optages af kroppen og bliver derfor udskilt med afføringen. I kombination med en fedtfattig kost og regelmæssig motion kan denne behandling hjælpe dig med at tabe dig hurtigere og opnå en sund vægt hurtigere.

Xenical

Skal jeg have et bestemt BMI for at tage disse kapsler til vægttab?

Xenical kapsler bør generelt kun tages af personer med et BMI (body mass index) på 30 eller derover. Dette kan nedsættes til 28, hvis du har et vægtproblem, som kan afhjælpes ved vægttab, f.eks. type 2-diabetes eller forhøjet blodtryk. Selv da er dit BMI ikke den eneste faktor, du skal tage hensyn til. Din læge skal være sikker på, at denne behandling er egnet til dig, og at du er villig til at foretage de livsstilsændringer, der er nødvendige for, at orlistat kan være effektivt. Hvis du er usikker på dit BMI, kan du bruge denne praktiske beregner til at bestemme det ud fra din højde og vægt.

Kan jeg tage dette produkt, hvis jeg ikke er overvægtig?

Hvis din vægt er inden for et sundt BMI-område eller lavere, bør du ikke købe Xenical uden recept i Danmark. Denne behandling er specielt designet til at hjælpe overvægtige mennesker med at tabe sig hurtigere og udvikle gode spise- og motionsvaner for at vende tilbage til en sund vægt. Vi anbefaler det ikke til personer, der ikke har brug for at tabe sig af hensyn til deres helbred, og heller ikke til personer, der har en sund vægt og ønsker at tabe sig af rent kosmetiske årsager.

Skal jeg ændre min kost, når jeg tager Xenical for vægttab?

Du skal følge en fedtfattig kost, mens du tager Xenical, og du skal forsøge at sikre, at dit fedtindtag er spredt så jævnt som muligt i dine måltider. Xenical virker ved at forhindre absorptionen af omkring en tredjedel af fedtet i din mad. Derfor betyder det at spise fedtholdige fødevarer ikke kun, at du indtager mere fedt, men også at din krop skal slippe af med det overskydende fedt.

Da overskydende fedt udskilles med bækken, kan fedtholdige fødevarer medføre bivirkninger som f.eks. olieagtigt udflåd fra anus og olieagtig bæ. I betragtning af at det at spise fedtholdige fødevarer under behandlingen ikke kun kan forårsage bivirkninger, men også bremse vægttab, giver det mening at holde sig til en fedtfattig kost.

Kan jeg drikke alkohol, mens jeg tager disse kapsler?

Vi anbefaler, at du undgår alkohol, mens du tager Xenical, hvis du kan. Selv om du kan drikke alkohol, mens du tager dette produkt, indeholder alkohol ofte mange kalorier, mere end du tror. Når du drikker alkohol, kan du ende med at indtage flere kalorier, end du ønsker eller har brug for, hvilket ophæver de positive virkninger af kombinationen af Xenical og dine livsstilsændringer.

Har jeg brug for en recept for Xenical 120mg i Danmark?

Du skal have en recept for Xenical 120mg kapsler i Danmark. Vores læger kan udstede en recept til dig, hvis de mener, at denne behandling er egnet til dig. Når du klikker på “Se prisen på Xenical billigt Øverst på denne side finder du et kort spørgeskema fra et sundhedsteam, som er designet til at hjælpe dem med at forstå dine medicinske behov. Ligesom ved en personlig konsultation hos din praktiserende læge vil vores læger vurdere dine svar på deres spørgsmål og udskrive en recept på den behandling, som de mener er bedst for dig. Du kan derefter betale for din medicin, og de sender den hurtigt og diskret pakket til dig.

Sådan opbevares dette produkt

Opbevar dette produkt på et køligt og tørt sted, ved en temperatur på under 25 grader C. Opbevar den i den originale emballage for at beskytte den mod lys og fugt. Brug ikke dette produkt, hvis den udløbsdato, der er trykt på den originale emballage, er overskredet. Opbevares uden for børns syns- og rækkevidde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *