Køb Finasteride online uden recept: i Danmark

Hvad er Finasterid?

Finasterid er en medicin, der kan hjælpe mænd med mildt til moderat hårtab med at få håret til at vokse og vedligeholde det. Den er ideel til mænd, der har bemærket, at deres hårgrænse er ved at gå tilbage eller at deres hår er ved at blive tyndt på toppen, og som søger en måde at bevare deres hår på og forhindre, at det bliver tyndere.

Hvordan man tager denne medicin

Du bør kun tage denne medicin som anvist af din læge. Den sædvanlige dosis, du får, er en 1 mg tablet finasterid om dagen. Du kan tage denne medicin med eller uden mad. Tabletterne må ikke knuses eller brydes, før de sluges.

Hvordan behandler finasterid 1mg tabletter hårtab hos mænd?

Finasterid er en af en gruppe af lægemidler kaldet 5-alpha reduktasehæmmere, og det virker ved at blokere et hormon kaldet DHT, der forekommer i din hovedbund. Dette hormon kan reducere hårets vækstcyklus, hvilket fører til udtynding og hårtab. Ved at bruge Finasterid kan du derfor hjælpe dit hår til at fortsætte med at vokse og hjælpe dig med at beholde det hår, du har.

Hvad er mandlig skaldethed?

Skaldethed hos mænd er en almindelig årsag til hårtab hos mænd og er normalt ikke en årsag til bekymring. Denne type hårtab er normalt arveligt, hvilket betyder, at det er arveligt, hvilket betyder, at det er familiært, og det starter normalt gradvist, idet du bemærker, at din hårgrænse bliver mindre, eller at dit hår bliver tyndere på toppen. Hårtab hos mænd er en normal del af aldringen og kræver ikke behandling, men mange mænd vælger at bruge medicin, der kan hjælpe dem med at bevare deres hår, mens de bliver ældre.

Finasterid

Kan kvinder tage dette produkt?

Kvinder bør ikke tage finasterid; det bør kun bruges til behandling af arveligt hårtab hos mænd. Hvis du er gravid, er det vigtigt, at du sørger for at undgå kontakt med finasteridtabletter, især hvis de er knust eller knust. Denne medicin kan medføre, at et barn fødes med misdannede kønsorganer, hvis du kommer i kontakt med den under graviditeten.

Hvor lang tid tager det for Finasteride at virke?

Det tager normalt 3-6 måneder med daglig brug af Finasterid, før du mærker en forskel i hårets tykkelse eller en reduktion i hårtab.

Vil jeg miste mit hår igen, hvis jeg holder op med at tage dette produkt?

Du må ikke stoppe med at tage finasterid, medmindre din læge råder dig til at gøre det. Hvis du stopper behandlingen for tidligt, kan det medføre, at du mister det hår, du har fået i løbet af de sidste 9 til 12 måneder. Hvis du ønsker at stoppe med at købe Finasteride online i Danmark, skal du tale med din læge, så vi sammen kan udarbejde en handlingsplan.

Kan jeg bruge dette produkt, hvis jeg tager anden medicin?

Hvis du tager andre lægemidler, herunder lægemidler uden recept, skal du tale med din læge eller apoteker, før du tager dette produkt. Du bør ikke tage dette produkt, hvis du allerede tager finasterid eller en anden 5α-reduktasehæmmer for benign prostatahyperplasi (BPH) eller en anden tilstand.

Kan jeg bruge dette produkt, hvis jeg tager andre behandlinger mod hårtab?

På nuværende tidspunkt er der ingen oplysninger om brugen af finasterid sammen med topiske hårtabsmidler som minoxidil (som findes i Regaine). Hvis du allerede bruger en anden behandling mod hårtab, skal du tale med din læge eller apoteker, før du tager dette produkt.

Hvornår bør dette produkt ikke anvendes?

Køb finasteride online i Danmark er ikke egnet til børn under 18 år. Dette produkt bør ikke anvendes af kvinder. Du må ikke tage dette produkt, hvis du er allergisk over for finasterid eller nogen af de andre ingredienser på listen. Tal med din læge eller apoteker, før du tager dette produkt, hvis du forsøger at få et barn, da dette produkt kan påvirke din fertilitet.

Har Finasteride nogen bivirkninger?

Finasterid

Som alle lægemidler kan Finasterid have bivirkninger, men det er ikke alle, der oplever dem. Hvis du oplever en af følgende bivirkninger, skal du stoppe med at tage det og straks søge læge:

 • Symptomer på en alvorlig allergisk reaktion, f.eks. hævelse af læber, ansigt, tunge, hals osv., synkebesvær, klumpet hududslæt (nældefeber), åndedrætsbesvær.
 • Depression, f.eks. at føle sig meget trist eller uværdig.
 • Enhver ændring i brystvævet, f.eks. knuder, smerter, øget volumen, udflåd osv.

Andre bivirkninger, du kan opleve, når du tager dette produkt, er:

 • Nedsat libido
 • Vanskeligheder med at få eller opretholde en erektion (impotens)
 • Problemer med ejakulation, f.eks. reduktion i mængden af frigivet sæd.
 • Depression
 • Symptomer på allergisk reaktion, f.eks. udslæt, kløe, buler under huden (nældefeber), hævelse af læber og ansigt.
 • Hævelse eller ømhed i brystet
 • Palpitationer
 • Smerter i testiklerne
 • Hurtig hjerterytme
 • Vanskeligheder med at opnå eller opretholde en erektion efter ophør af behandlingen
 • Problemer med ejakulation efter ophør af behandlingen
 • Problemer med nedsat libido efter ophør af behandlingen
 • Infertilitet hos mænd, der tager finasterid i lang tid og har yderligere risikofaktorer, der kan påvirke fertiliteten. Fertiliteten vender normalt tilbage til det normale efter ophør af behandlingen
 • Ændringer i din leverfunktion, hvilket vil vise sig i blodprøver.
 • Angst

Hvis du oplever disse eller andre bivirkninger, mens du bruger dette produkt, skal du tale med din læge eller apoteker så hurtigt som muligt.

Har jeg brug for en recept for at købe Finasteride online i Danmark?

Du skal have en recept på Finasteride i Danmark. Vores læger kan udstede en recept til dig, hvis de mener, at denne behandling er egnet til dig. Når du klikker på “Se prisen på Finasteride Øverst på denne side finder du et kort spørgeskema fra vores sundhedsteam for at hjælpe dem med at forstå dine medicinske behov.

Ligesom ved en personlig konsultation hos din praktiserende læge vurderer vores læger dine svar på deres spørgsmål og udskriver en recept på den behandling, som de mener er bedst for dig. Du kan derefter betale for din medicin, og vi sender den hurtigt og diskret pakket til dig.

Sådan opbevares dette produkt

Opbevar dette produkt på et køligt og tørt sted. Brug ikke dette produkt, hvis den udløbsdato, der er trykt på den originale emballage, er overskredet. Opbevares uden for børns syns- og rækkevidde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *